Vervolg Codecrackers media pagina

Deze week heb ik het vervolg gemaakt van de Codecrackers media pagina.
Het is vanaf nu mogelijk dat een speler van een bepaald spel doormiddel van het GameID het spel kan herbekijken.
De speler ziet op een kaart de verschillende punten staan, dit zijn de tipslocaties, marktlocaties, eindlocatie,… (de punten die specifiek voor dit spel zijn).

Om de 3 seconden werd er tijdens het spel de locaties in de applicatie de locaties van de spelers doorgestuurd naar de databank (in theorie),
daardoor is het mogelijk dat de speler zijn locatie (en die van de andere) op de kaart om de 3 seconden ziet veranderen.
Uiteraard heb ik een module geprogrammeerd zodat het mogelijk is om op verschillende snelheden de kaart te bekijken, zo kan men heel snel ofwel heel traag het spelverloop bekijken.
Doormiddel van een slider het de speler die het spel opnieuw bekijkt, kiezen in welk deel van het spel hij wilt herbekijken.
Ook wordt tijdens deze replay van het spel weergegeven wat de batterijstatus was, alsook wat de connectiestatus was van de GPS signaal en het signaal van de mobiele operator.
Het is de bedoeling een vervolg te maken zodat het mogelijk is op de foto’s van de spelers te bekijken die gemaakt zijn in het begin van het spel en deze doormiddel van de Facebook API te kunnen delen op Facebook.

code

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s